Procédure
Als je besluit om je website helemaal opnieuw in te richten, zul je vrijwel zeker je hele shared hosting account moeten initialiseren. Om je shared hosting account succesvol te resetten, moet je een aantal stappen doorlopen zodat je het weer terug kunt zetten naar hoe het was op de eerste dag. De stappen zijn als volgt:
Aangezien elk onderdeel volledig onafhankelijk is van het andere, moet je elke stap uitvoeren om alles van je klantenaccount te verwijderen.
1. Log in op je LWS klantensysteem op https://panel.lws.fr, klik op"Beheren" achter de webhosting in kwestie.
2. Klik in het gedeelte"Bestanden publiceren" op de knop"Bestandsbeheer".
3. Selecteer alle bestanden en klik op"Verwijderen".

1. Om uw database te initialiseren, gaat u naar"Database & PHP" en klikt u op"MySQL & PHPMyAdmin".
2. Klik op de knop"Actie" achter de betreffende database en vervolgens op"Verwijderen".
1. Om je e-mails te initialiseren, ga je naar de sectie"E-mailadressen" en klik je op de knop"E-mailbeheer".
2. Klik op de knop "Actie" achter het betreffende e-mailadres en vervolgens op"Verwijderen".

1. Klik op de knop"DNS Zone
2. Klik op de knop"Op standaardwaarden instellen" om de standaard DNS-zones voor uw domeinnaam opnieuw in te stellen.
Je kunt nu je shared hosting account(FTP ruimte, MySQL database, E-mails, DNS Zones) initialiseren met LWS. Het initialiseren van je account verwijdert alle gegevens met betrekking tot je hosting.
Aarzel niet om je opmerkingen of vragen te delen!
Stel ze aan het LWS-team en de community. Het antwoord wordt na moderatie gepubliceerd.