Beoordeel dit artikel :
Dit artikel was nuttig voor jou ?
Ja
Geen
Vous avez noté 0 étoile(s)
Sommaire
Procédure
Voor de SiteBuilder Pro-sites slaat LWS automatisch de door de bouwer gegenereerde en op uw hosting gepubliceerde bestanden op. Daarentegen wordt het werk dat in de editor van de bouwer wordt uitgevoerd niet automatisch opgeslagen: als u een kopie van uw huidige bewerkingsproject wilt bewaren, moet u dit handmatig doen.
Wanneer u uw SiteBuilder Pro-site publiceert, profiteren de bestanden die op uw webhosting worden geplaatst van het back-upbeleid van de gedeelde hosting van LWS:
Voor de volledige details, [PERSON_NAME] Back-upbeleid van uw gedeelde hosting (LWS Panel).
Het project dat u bewerkt in de SiteBuilder Pro-interface (lay-out, nog niet gepubliceerde inhoud, concepten…) valt niet onder het automatische back-upbeleid van LWS. Alleen de op uw hosting gepubliceerde bestanden worden opgeslagen.
Als u een veiligheidskopie van uw lopende werk in de bouwer wilt bewaren, moet u een handmatige back-up uitvoeren vanuit de SiteBuilder-interface.
Ja. Zodra uw site op uw hosting is gepubliceerd, valt deze onder het back-upbeleid van de gedeelde LWS Panel-hosting (tot 7 dagen dagelijks + 1 wekelijkse back-up tot 1 maand in Basis, of tot 3 maanden in de Business-optie).
Nee. Het project dat momenteel in de bouwer wordt bewerkt (vóór publicatie of niet-gepubliceerde inhoud) is niet inbegrepen in de automatische back-up van LWS. Denk eraan een handmatige back-up uit te voeren vanuit de SiteBuilder-interface als u een kopie ervan wilt bewaren.
Neem contact op met de support vanuit uw klantenzone en vermeld de gewenste back-updatum en de te herstellen scope. De behandeling wordt per geval beoordeeld.
Beoordeel dit artikel :
Dit artikel was nuttig voor jou ?
Ja
Geen