Betygsätt denna artikel :
Den här artikeln var användbar för dig ?
Ja
Nej
Vous avez noté 0 étoile(s)
Sommaire
Procédure
För webbplatser med SiteBuilder Pro säkerhetskopierar LWS automatiskt de filer som genereras av byggverktyget och publiceras på ditt webbhotell. Däremot sparas inte arbetet som utförs i byggverktygets redigerare automatiskt: om du vill behålla en kopia av ditt pågående projekt måste du göra det manuellt.
När du publicerar din SiteBuilder Pro-webbplats omfattas filerna som läggs upp på ditt webbhotell av säkerhetskopieringspolicyn för LWS:s delade webbhotell:
För fullständig information, [PERSON_NAME] Säkerhetskopieringspolicy för ditt delade webbhotell (LWS Panel).
Projektet du redigerar i SiteBuilder Pro-gränssnittet (layout, innehåll som ännu inte har publicerats, utkast…) ingår inte i LWS:s automatiska säkerhetskopieringspolicy. Endast filer som publiceras på ditt webbhotell säkerhetskopieras.
Om du vill behålla en säkerhetskopia av ditt pågående arbete i byggverktyget måste du göra en manuell säkerhetskopiering från SiteBuilder-gränssnittet.
Ja. När webbplatsen har publicerats på ditt webbhotell omfattas den av säkerhetskopieringspolicyn för LWS Panel-delhospinget (upp till 7 dagar dagligen + 1 veckovis upp till 1 månad i Bas, eller upp till 3 månader i Business-alternativet).
Nej. Det pågående projektet i byggverktyget (före publicering eller opublicerat innehåll) ingår inte i LWS:s automatiska säkerhetskopiering. Kom ihåg att göra en manuell säkerhetskopiering från SiteBuilder-gränssnittet om du vill behålla en kopia.
Kontakta supporten från ditt kundområde och ange önskat säkerhetskopieringsdatum samt vilket område som ska återställas. Ärendet bedöms från fall till fall.
Betygsätt denna artikel :
Den här artikeln var användbar för dig ?
Ja
Nej