Procédure
1. Přihlaste se ke svému účtu WHM
2. 3. Otevřete rozbalovací nabídku"Funkce účtu" v levé části obrazovky a klikněte na možnost"Spravovat pozastavení účtu".
3. Nyní můžete pozastavení účtu zrušit nebo účet pozastavit.
Operace je okamžitá a v případě potřeby se stačí vrátit do této sekce, abyste potvrzenou akci zrušili.
Potřebujete pomoc s používáním WHM?
Podívejte se na všechna naše výuková videa o WHM
1. WHM umožňuje kdykoli zrušit pozastavení zákaznického účtu kliknutím na kartu"Správa pozastavení účtu" v sekci"Funkce účtu". Pozastavené účty jsou zvýrazněny červeně.
2. Chcete-li zrušit pozastavení účtu, vyberte příslušný účet a klikněte na tlačítko"Zrušit pozastavení".

Nyní můžete pozastavit a zrušit pozastavení zákaznického účtu prostřednictvím své prodejní oblasti WHM s LWS.
Neváhejte se podělit o své komentáře a dotazy!
Položte ji týmu LWS a komunitě. Odpověď bude zveřejněna po kontrole moderátorem.