Procédure
Podczas tworzenia pakietu hostingowego w interfejsie sprzedawcy zdefiniowano limit wykorzystania przepustowości, którego nie można przekroczyć. Jeśli klient osiągnie ten limit, jego witryna przestanie być wyświetlana.
Aby odblokować sytuację i ponownie udostępnić witrynę, można w dowolnym momencie zresetować przepustowość jednego lub więcej kont klientów do zera.
Możesz zainicjować przepustowość konta hostingowego w dowolnym momencie za pośrednictwem panelu zarządzania WHM.
1. Zaloguj się do swojego konta WHM
2. Otwórz menu rozwijane"Informacje o koncie" po lewej stronie ekranu i kliknij"Wyświetl wykorzystanie przepustowości".
3. Każde konto hostingowe, którego przepustowość zmieniła się w stosunku do pierwotnego limitu, wyświetli przycisk "Przywróć pierwotny limit przepustowości".
Teraz możesz zainicjować przepustowość konta klienta za pośrednictwem interfejsu WHM z LWS. Inicjalizacja pozwoli ci wyeliminować wykorzystanie przepustowości danego klienta.
Nie wahaj się podzielić swoimi komentarzami i pytaniami!
Zadaj je zespołowi LWS i społeczności. Odpowiedź zostanie opublikowana po moderacji.