Oceń ten artykuł :
Ten artykuł był dla Ciebie przydatny ?
Tak
Nie
Vous avez noté 0 étoile(s)
Sommaire
Procédure
Dla witryn SiteBuilder Pro LWS automatycznie zapisuje pliki wygenerowane przez kreator i opublikowane na Twoim hostingu. Natomiast praca wykonana w edytorze kreatora nie jest zapisywana automatycznie: jeśli chcesz zachować kopię swojego projektu będącego w trakcie edycji, musisz to zrobić ręcznie.
Gdy publikujesz swoją witrynę SiteBuilder Pro, pliki umieszczone na Twoim hostingu WWW korzystają z polityki tworzenia kopii zapasowych hostingu współdzielonego LWS:
Pełne szczegóły znajdziesz w [PERSON_NAME] Polityka tworzenia kopii zapasowych Twojego hostingu współdzielonego (LWS Panel).
Projekt, który edytujesz w interfejsie SiteBuilder Pro (układ strony, treści jeszcze nieopublikowane, wersje robocze…), nie jest objęty automatyczną polityką tworzenia kopii zapasowych LWS. Zapisywane są wyłącznie pliki opublikowane na Twoim hostingu.
Jeśli chcesz zachować kopię bezpieczeństwa swojej pracy w toku w kreatorze, musisz wykonać ręczną kopię zapasową z poziomu interfejsu SiteBuilder.
Tak. Po opublikowaniu na Twoim hostingu Twoja strona korzysta z polityki kopii zapasowych hostingu współdzielonego LWS Panel (do 7 dni dziennie + 1 kopia tygodniowa do 1 miesiąca w wersji Podstawowej lub do 3 miesięcy w Opcji Business).
Nie. Projekt będący w trakcie edycji w kreatorze (przed publikacją lub treści nieopublikowane) nie jest objęty automatyczną kopią zapasową LWS. Pamiętaj, aby wykonać ręczną kopię zapasową z poziomu interfejsu SiteBuilder, jeśli chcesz zachować jego kopię.
Skontaktuj się z pomocą techniczną z poziomu swojego panelu klienta, podając żądaną datę kopii zapasowej oraz zakres do przywrócenia. Obsługa jest rozpatrywana indywidualnie.
Oceń ten artykuł :
Ten artykuł był dla Ciebie przydatny ?
Tak
Nie