Procédure
1. Zaloguj się na swoje konto Plesk i kliknij ikonę "Menedżery plików".

2. Wybierz zestaw plików, które chcesz usunąć (1), a następnie kliknij przycisk"Usuń" (2).
3. Następnie kliknij"Tak" , aby potwierdzić usunięcie plików

Zostanie wyświetlony następujący komunikat potwierdzający usunięcie plików:

Ważna informacja : Domyślnie pliki witryny są umieszczane w folderze "httpdocs" w menedżerze plików. Pliki mogą zostać umieszczone w innym folderze, jeśli wyraźnie tego zażądasz lub jeśli dodasz subdomeny lub dodatkowe domeny. Należy uważać, aby nie usunąć folderów/plików systemowych, ponieważ może to spowodować nieodwracalne uszkodzenie pakietu hostingowego.
Zadaj je zespołowi LWS i społeczności. Odpowiedź zostanie opublikowana po moderacji.