Następnie kliknij przycisk "Resetuj do ustawień początkowych".
Kliknij przycisk "OK", aby zresetować strefę DNS.
Zostanie wyświetlony komunikat potwierdzający. Zmiana ta zostanie zazwyczaj wprowadzona w ciągu 12 godzin.
Wnioski:
Jesteś teraz w stanie zainicjować strefę DN S swojej domeny na swoim hostingu Plesk. Nie wahaj się skontaktować z naszym działem technicznym za pośrednictwem zgłoszenia incydentu, jeśli masz jakiekolwiek pytania.