Jak anulować konto klienta WHM?

Procédure

Jak anulować konto klienta WHM?

1. Zaloguj się na swoje konto WHM

2. Otwórz menu rozwijane"Funkcja konta" po lewej stronie ekranu i kliknij"Anuluj konto".

Jak anulować konto klienta WHM?

3. Wybierz domenę lub konto użytkownika, które chcesz zamknąć, a następnie kliknij"Zakończ".

Jak anulować konto klienta WHM?

4. Kliknij przycisk"Tak, usuń to konto", aby potwierdzić swój wybór.

Jak anulować konto klienta WHM?

Samouczek wideo WHM: Jak anulować konto klienta w WHM?


Potrzebujesz pomocy w korzystaniu z WHM?

Zobacz wszystkie nasze filmy szkoleniowe WHM

Wnioski

Możesz teraz usunąć konto klienta za pośrednictwem interfejsu zarządzania WHM z LWS. Należy pamiętać, że usunięcie konta jest nieodwracalne, więc nie będzie już można odzyskać kopii zapasowej konta klienta.

Nie wahaj się podzielić swoimi komentarzami i pytaniami!

help.lws.net/a/712
Czy ten artykuł był pomocny?

Tak

Nie

Przeczytano 15 677 razy

Dziękujemy! Zadawaj pytania dotyczące naszej dokumentacji, jeśli potrzebujesz więcej informacji, i pomóż nam ją ulepszyć.

Podobne artykuły

Masz pytanie dotyczące tego artykułu?

Zadaj je zespołowi LWS i społeczności. Odpowiedź zostanie opublikowana po moderacji.

Zadaj pytanie zespołowi LWS i jego społeczności

RODO: Administrator: LWS-Ligne Web Services. Cel: moderacja i publiczna publikacja pytania, ewentualne powiadomienie o odpowiedzi. Podstawa prawna: zgoda (art. 6 ust. 1 lit. a RODO). Przechowywanie adresów e-mail: 90 dni po powiadomieniu, maksymalnie 12 miesięcy bez odpowiedzi. Aby skorzystać ze swoich praw, zobacz sekcję RODO naszego regulaminu.