Procédure
1. Zaloguj się na swoje konto WHM
2. Otwórz menu rozwijane"Funkcja konta" po lewej stronie ekranu i kliknij"Anuluj konto".
3. Wybierz domenę lub konto użytkownika, które chcesz zamknąć, a następnie kliknij"Zakończ".
4. Kliknij przycisk"Tak, usuń to konto", aby potwierdzić swój wybór.
Potrzebujesz pomocy w korzystaniu z WHM?
Zobacz wszystkie nasze filmy szkoleniowe WHM
Możesz teraz usunąć konto klienta za pośrednictwem interfejsu zarządzania WHM z LWS. Należy pamiętać, że usunięcie konta jest nieodwracalne, więc nie będzie już można odzyskać kopii zapasowej konta klienta.
Nie wahaj się podzielić swoimi komentarzami i pytaniami!
Zadaj je zespołowi LWS i społeczności. Odpowiedź zostanie opublikowana po moderacji.